Forside Alfabetisk oversigt Årsoversigter Mere information

Salina Larsen

(Bjarke Schjødt Larsen)

202268.339,20 kr.(543)
202151.805,21 kr.(690)
202033.536,00 kr.(1063)
201919.563,00 kr.(1659)
20187.972,00 kr.(3417)
20172.446,52 kr.(7829)
Bibliotekspenge over tid

Mere info (fra Wikipedia):

Bjarke Schjødt Larsen er forfatterpseudonymet for den danske forfatter Salina Larsen.

Schjødt Larsen (f. 1985) er vokset op i Spentrup ved Randers, men bor i dag i København med hustru Nicole Boyle Rødtnes. I slutningen af gymnasiet var Salina med til at danne foreningen Håbefulde Unge Forfattere sammen med blandt andre Nicole Boyle Rødtnes og Line Lybecker. Salina er uddannet cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet og færdiggjorde i 2014 sin uddannelse på Forfatterskolen for Børnelitteratur.

I 2020 sprang Salina ud som transkønnet, men beholder sit gamle navn som pseudonym.

Schjødt Larsen har udgivet flere børne- og ungdomsbøger bl.a. inden for superheltegenren, fantasy og læslet.

Ved siden af forfatterskabet kører Salina bloggen Skrivekrampe.

Bibliografi

Romaner

City Surfer (Turbine, 2014)

Bussemændenes rekordbog (Alvilda, 2015)

Jeg er Frankenstein (Turbine, 2016)

Standby (Turbine, 2017)

En flamme i øjet (Turbine, 2017)

De dødes cirkus (Høst, 2017)

Ghost - som en tyv i natten (Alvilda, 2017)

Ghost - kontrolløren (Alvilda, 2017)

Ghost - pigen, der var en bombe (Alvilda, 2018)

Dr. Krank (Alinea, 2018)

Noveller

Blandt andre:

Spil med døden i Historier til drenge: ikke for piger (Tellerup, 2012)

Chance eller ambulance i Historier til drenge - tøser ingen adgang (Tellerup, 2013)

Min fars farvel i Skybrud (Håbefulde Unge Forfattere, 2014)

Alt det jeg plejer at fucke op i Allerførste gang (Dreamlitt, 2016)

Dødedagene i Mørke guders templer (H. Harksen Productions, 2016)

- dage siden du i Glimt fra tiden der var os (Håbefulde Unge Forfattere, 2017)

Mordet på den sidste homo sapiens i Efter fødslen (Science Fiction Cirklen, 2017)

Ekstern henvisning

Ovenstående information stammer fra artiklen "Bjarke Schjødt Larsen" i den danske Wikipedia. Indholdet er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0.